Lia Wildeman

Ondersteuning van BizzMizz en Lia

Tijdelijk even extra ondersteuning nodig? Omdat u een nieuw project start of heeft u ondersteuning nodig bij een beurspresentatie of evenement? Wellicht gaat uw ondersteuner met zwangerschapsverlof of is er helaas een langdurig zieke.
Schakel BizzMizz in!
Flexibel, tijdelijk en, indien gewenst, onafhankelijk van locatie.
Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we uw wensen en mogelijkheden. U vertelt wat u nodig heeft, dan vertel ik u hoe ik u van dienst kan zijn. We maken heldere afspraken over kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. En houden ons hier aan. 
Als ondersteuner heb ik ervaring in diverse sectoren en branches. Hierdoor pas ik mij gemakkelijk aan werk- en bedrijfscultuur aan. Meestal kan ik al op korte termijn voor u aan de slag. 

Voor meer informatie stuur ik op verzoek graag mijn uitgebreide CV.

BizzMizz Lia Wildeman

Lees meer over de diensten van BizzMizz