Over BizzMizz

BizzMizz is Lia Wildeman

Tijdelijk even extra ondersteuning nodig? Omdat u een nieuw project start of heeft u ondersteuning nodig bij een bijeenkomst of evenement? Wellicht gaat uw ondersteuner met zwangerschapsverlof of is er helaas een langdurig zieke.
Flexibel, tijdelijk en, indien gewenst, onafhankelijk van locatie.
Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we uw wensen en mogelijkheden. U vertelt wat u nodig heeft, ik vertel u hoe ik u van dienst kan zijn. We maken heldere afspraken over kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. En houden ons hier aan. 
Als ondersteuner heb ik ervaring in diverse sectoren en branches. Hierdoor pas ik mij gemakkelijk aan werk- en bedrijfscultuur aan. Meestal kan ik al op korte termijn voor u aan de slag. 

Voor meer informatie stuur ik op verzoek graag mijn uitgebreide CV.

Lees meer over de diensten van BizzMizz