Secretariaat en ondersteuning in coronatijd

Secretariaat en ondersteuning in coronatijd lastig? Het is maar hoe je er naar kijkt. Deze tijd biedt ook mogelijkheden om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen. En daar ook anderen van te laten meegenieten.

Secretariaat en opdrachten

Begin dit jaar had ik, na afsluiting van een van mijn opdrachten, weer ruimte en tijd voor een nieuwe opdracht. Netwerken leverde mij voorheen best wel wat opdrachten op dus benaderde en sprak ik ook nu mensen uit mijn netwerk. Gewoon samen een kop koffie of thee drinken en met de benen op tafel brainstormen en sparren. Voorheen resulteerde dat altijd in goede tips en adviezen.
Toen kwam het bericht van de intelligente lockdown. Premier Rutte riep op zoveel mogelijk thuis te blijven en vanuit huis te werken. Helaas, geen cappuccino’s en fysieke gesprekken meer. Geplande ondersteuning bij bijeenkomsten bij musea werden afgezegd, vergaderingen werden online bijeenkomsten en omdat mijn partner ook thuis werkt werd de eettafel mijn werkplek.

Meedenken, virtuele assistentie.

Van fysiek naar virtueel ondersteunen

En zie: netwerken werkt, ook in deze bijzondere omstandigheden. Naar aanleiding van een van de gesprekken van begin dit jaar werd ik vorige week gevraagd om mee te kijken naar het gebruik van een online programma. Samen hebben we tijdens een videoverbinding uitgezocht wat het beste werkte voor hun organisatie. Ik kon online direct ondersteuning en adviezen geven. Zij blij, en ik blij met een mooie aanbeveling op LinkedIn.

Ontwikkelen

De radertjes van BizzMizz staan al bijna 12,5 jaar niet stil. De huidige omstandigheden zorgen er voor dat er op andere manieren gewerkt wordt. Daarvoor is kennis nodig. Omdat ik goede ervaringen heb met de fysieke trainingen van Nedermeijer.nl heb ik Wilma benaderd voor een online training voor het gebruik van Microsoft TEAMS. Na de training ben ik weer helemaal up-to-date. En er volgen zeker nog meer opleidingen en trainingen.

Nieuwsgierig geworden hoe ik het aanpak? Even sparren over de mogelijkheden van BizzMizz?
Bel me op 06-22553742. Mailen mag ook. Vind ik leuk!